ATTiny88 board upload issue



  • Hello!
    I'm trying to upload code to the board listed in subj.
    Here is my log of Arduino IDE:
    Running Digispark Uploader...
    Plug in device now... (will timeout in 60 seconds)

    Please plug in the device ...
    Press CTRL+C to terminate the program.
    Device is found!
    connecting: 16% complete
    connecting: 22% complete
    connecting: 28% complete
    connecting: 33% complete
    Device has firmware version 2.2
    Device signature: 0x1e9311
    Available space for user applications: 6650 bytes
    Suggested sleep time between sending pages: 7ms
    Whole page count: 208 page size: 32
    Erase function sleep duration: 1456ms
    parsing: 50% complete
    Erasing the memory ...
    erasing: 55% complete
    erasing: 60% complete
    erasing: 65% complete
    Starting to upload ...
    writing: 70% complete
    writing: 75% complete
    writing: 80% complete
    Starting the user app ...
    running: 100% complete

    Micronucleus done. Thank you!

    Everything seems ok, but the LED does not blink with the frequency I set. It just blink as it was before I did anything.

    Please help!-)



  • Hi there. Did you ever get a resonse to this?. I have the same issue all seem to go ok, but the "blink" test just doesn't seem to work and the red light remains blinking at the same (erratic) rate.
    Regards
    UKDEL



  • No there is nothing-) I wrote to aliexpress seller. They offered to refund an order. They don't know how to deal with it. They just sell this equipment.


Log in to reply
 

Looks like your connection to MH-ET LIVE was lost, please wait while we try to reconnect.